Skip to content

Bambukudden

Blir aldrig platt och håller sig sval hela natten

FRI FRAKT vid köp över 1000:-!

SNABB FRAKT 1-3 DAGAR!
HEMLEVERANS!

KÖP NU BETALA SENARE

VÄLJ FAKTURA ELLER DELBETALNING
FRÅN 186:- PER MÅNAD

NÖJD KUND GARANTI 14 DAGAR

PÅ VÅRA NACKMASSAGER
HELT NÖJD ELLER PENGARNA TILLBAKA

Äntligen kan du sova bättre

Allt du någonsin velat ha i en kudde. Kombinera den lena lyxiga otroligt bekväm bambutyget, och den tåliga minnes skumfyllning ger dig sömn du har längtat efter.

Bambukudde Original med memory foam

Den perfekta kombinationen

Bambuörngott

Genom sin oöverträffade mjukhet och naturliga fuktreglering håller örngottet av bambufibrer dig sval när du sover.
Bambun är också naturligt antibakteriell och kvalsterfri vilket resulterar i att din andning blir djupare och renare.
Det är det självklara valet för t.ex. allergiker.

Minnesskum

Den speciella magin ligger inuti bambukudden. Memory foam är ett specialutvecklat viskoelastiskt material som ger maximal tryckavlastning genom att forma sig helt efter kroppen. Det ger dig det perfekta stödet för ditt huvud och nacke samt förbättrar blodcirkulationen. Dina muskler blir avslappnade vilket hjälper till att lindra smärta och värk. Du vaknar upp helt utvilad! Kudden återgår till sin ursprungliga form då den inte används.

Hej då till vanliga sömnproblem!

Snarkning

Problem med snarkningar kan variera från milt irriterande till stor problematik, med bambukudden kan du ofta få en effektiv lösning. Bambukudden stödjer din nacke och anpassar din ryggrad så att luftvägarna inte blockeras. Ditt huvud kommer att placeras för att öppna näsgångarna och anpassa luftvägarna så det blir lättare att andas utan kirurgi eller dyr utrustning.

Värk i nacke och axlar

Bambukuddens memory foam hjälper till att fylla ut utrymmen under huvud och nacke för att stödja nackens naturliga kurvor. Memory foam ger extra stöd, personer med nacksmärtor gynnas därför då nacke och ryggrad får rätt position vid användning av våra bambukuddar.

Allergier & Astma

Bambukudden är gjord för att tillgodose behoven hos dem som är känsliga eller har allergier eftersom Bambu är naturligt hypoallergen. Våra kuddar är både allergivänliga och kvalsterfria vilket gör att du andas djupare och renare hela natten.

Migrän

När nerverna i nacken är irriterade kan de orsaka smärta i huvudet, ansiktet, tinningar, panna och bakom ögonen. Irritation eller tryck som påverkar dessa nerver kan utlösa migrän. Detta kan ske genom en dålig sovställning, eller att sova på en olämplig kudde. Bambukudden stödjer din ryggrad och hjälper till att hålla den i en naturlig position, på så sätt minimeras riskerna för obehag och migrän.

Sömnlöshet

Din nacke är i riskzonen för påfrestningar och smärta när du sover och kan hålla dig vaken på natten vilket kan utvecklas till sömnlöshet. Bambukudden ger mer än bara stöd, den är tryckavlastande för att ge dig bra sömn. Den anpassas till stress- och påfrestningspunkter som orsakar problem under sömnen. Området på baksidan av nacken kallas den cervikala delen av ryggraden, den är utsatt för mest stress och påfrestningar, särskilt när du sover. Smärta bidrar till sömnstörningar och kan snabbt leda till sömnlöshet. Baserat på kliniska sömnstudier är Bambukudden utformad att ergono
miskt stödja den tryckkänsliga nacken och ryggraden.

Våra övriga produkter

Ett urval av våra kunder

Shopping cart